background
logo world internet freedom

Proiect
Acces VPN Gratuit

detalii

Proiect
Acces Rețea Privată Virtuală (VPN) Global Gratuit
Asociația World Internet Freedom

internet freedom banner

Libertatea Internetului și confidențialitatea datelor

Hai să construim cea mai puternică și de încredere rețea gratuită VPN din lume! Toată lumea dorește să aibă o rețea globală deschisă, în care să ne putem conecta, să comunicăm, să scriem, să citim, să urmărim, să vorbim, să ascultăm, să învățăm, să creăm și să inovăm. Fără a fi cenzurați și cu acces limitat!

Detalii »

Problema

Cea mai mare problemă cu care se confruntă cei mai mulți utilizatori sunt programele de supraveghere guvernamentale și exploatările folosite de instituții specializate pentru a strânge cantități uriașe de date despre fiecare site pe care l-ai accesat vreodată, mesajele trimise și primite, conturile sociale, mesaje de chat și așa mai departe.

Marele Firewall (limitarea accesului la Internet in China) este, de asemenea, un bun exemplu cu care nu suntem de acord. În timp ce luptăm pentru libertatea Internetului și confidențialitatea datelor, suntem șocați să vedem că guvernele își folosesc puterea de a cenzura cetățenii lor cu ce pot vedea, ce pot face și ce nu.

Nu trebuie să uităm ziua în care Snowden a devenit o legendă. Cu vitejia lui, întreaga lume s-a schimbat, regulile s-au schimbat. El și-a făcut locul în istorie.

imagine impreuna luptam

Momentul schimbării

Acum este momentul să creăm o rețea VPN globală gratuită și de încredere, care să asigure libertatea, intimitatea, integritatea și securitatea datelor pe Internet! Împreună, vom realiza acest lucru. 2017 este anul schimbării!


Asociația World Internet Freedom

De ce suntem diferiți și de ce avem nevoie de ajutorul tău?

Majoritatea serviciilor VPN susțin că sunt gratuite dar trebuie să plătiți întotdeauna ceva. Ei bine, noi suntem un ONG și astfel, nu putem avea profit. Vom construi o rețea VPN totală gratuită și de încredere, cu ajutorul tuturor!

Îți oferim gratuit conexiuni VPN cu criptare extremă! Suntem primul și singurul serviciu gratuit VPN din lume care vă asigura conexiunea cu ajutorul criptării RSA extreme 8192biți. Confidențialitatea ta online contează!

impreuna vom construi cel mai puternic si de incredere vpn gratuit

Cum vom folosi fondurile?

Vrem să colectăm un minim de 50.000 $. Acest lucru ne va oferi fonduri pentru campanii de popularizare, contabil, plata echipei tehnice și pentru a menține și cumpăra hardware-ul necesar, lățimea de bandă și, de asemenea, câteva servere într-un datacenter Tier 4.


Asociația World Internet Freedom

nivel criptare world internet freedom vpn gratuit

De ce este important acest proiect?

Suntem diferiti. Ne păstrăm cuvântul. Ne pasă de oameni. Ne pasă de viitor și pentru a naviga în siguranță, serviciul nostru gratuit VPN îți va ascunde adresa IP reală și asigură traficul datelor prin servere criptate. Sunteți protejați de ISP-ul dvs., de guvern, de spioni și de site-urile web vizitate. Nu avem politică de logare!


Asociația World Internet Freedom

Adevărul

Adevărul este cel mai important lucru. Nimeni nu vrea contul bancar sau conversații private hacked, scurgeri de informații legate de locul de muncă, sau informații personale vândute la părți terțe.

S-ar putea să fiți cel care a văzut că „acest conținut nu este disponibil în țara dvs.”. Da, știm, este așa de frustrant. Puteți evita regulile de geo-blocare ajutând la crearea celei mai mari rețea VPN-uri gratuite și de încredere din lume!

Pentru a ne asigura că vom strânge suficiente fonduri pentru a construi acest proiect, vă oferim o garanție că veți fi primul care va accesa VPN-ul. Deci, pentru moment, accesul VPN este acordat numai celor care sprijină campania noastră Indiegogo sau prin donații către Asociație. În acest fel, serviciul VPN va deveni și mai privat.

Suntem încrezători că acest proiect va avea mulți susținători, deoarece ÎMPREUNĂ, vom construi cel mai mare VPN GRATUIT și de ÎNCREDERE realizat vreodată!

- Toate campaniile efectuate vor fi publice și vor fi de asemenea postate pe site-ul Asociației.

Campania Indiegogo - Luptă pentru schimbare!

Donație prin Transfer Bancar pentru Asociația World Internet Freedom

Donațiile în valută se vor converti automat în Lei (RON).

Cont in Lei (RON): RO02INGB0000999907329807

Întrebări Frecvente (F.A.Q)

 • Cum pot contacta Asociația?

  · Adresa de eMail oficială: wifofficialngo(at)gmail.com
  · Website: www.worldinternetfreedom.org
  · Fondatorul Asociației World Internet Freedom este deschis pentru interviuri scrise Q&A (agenții oficiale).

 • Când vor fi livrate beneficiile?

  Accesul dvs. la serverele VPN va fi oferit imediat după ce vom avea suficiente fonduri pentru a cumpăra, configura și porni o parte din servere. Vom intra direct în faza de producție deoarece avem deja sute de ore de cercetare și testare. Nu vă faceți griji, toată lumea va obține ceea ce am promis!

 • Cum vor fi livrate beneficiile?

  Toată lumea va trebui să furnizeze detalii de contact corecte printr-un link Google Form.

 • Cunoașteți “The Five Eyes”, “The Nine Eyes" or “The Fourteen Eyes”?

  Da și avem o soluție la această problemă. Vom încerca să evităm serverele din SUA, UK, CAN, NZL, AUS, DEN, FRA, NED, NOR, GER, BEL, ITA, SWE, ESP. Bineînțeles că dorim să facem pe toată lumea fericită, însă datele dvs. personale sunt mai importante! Dacă cineva dorește / are nevoie de servere în aceste țări, nicio problemă!

 • Politica de log-uri?

  Avem o politică strictă de no-logging, prin urmare, nu urmărim site-urile web vizitate sau fișierele descărcate.

 • Orice informație legală de care ar trebui să știu?

  Sub orice formă nu vă este permis și nu acceptăm utilizatorii care folosesc serviciul nostru VPN gratuit pentru a desfășura activități ilegale!

 • De ce Indiegogo?

  Deoarece serviciul nostru gratuit VPN va fi disponibil în întreaga lume, cum este Indiegogo. Am decis pentru o platformă disponibilă în întreaga lume pentru a ne asigura că publicul este cât mai larg posibil.

 • Sunteți un ONG?

  Da, suntem o organizație non-profit, non-guvernamentală sau un grup de cetățeni voluntari care lucrează pentru cauze sociale sau diverse interese. Ne aflăm în București, România. Cu ajutorul tuturor, putem schimba lumea comunicațiilor criptate!

 • Va fi acest serviciu VPN gratuit pentru totdeauna?

  Da, exact asta dorim să facem. Cu toate acestea, pentru a realiza acest lucru, avem nevoie de cât mai mult sprijin putem obține.

 • Pot folosi conexiunea gratuită VPN pe orice dispozitiv?

  Da, serviciul nostru va fi compatibil cu majoritatea versiunilor de sisteme de operare iOS, Android, Windows și Linux. (iPhone, iPad, MAC, Android, PC, Laptop)

 • De ce este serviciul vostru diferit?

  VPN-ul nostru gratuit este mai bun în criptarea traficului de date, oriunde te-ai afla. Serviciul nostru utilizează cele mai recente și cele mai bune configurații de criptare pentru a vă putea bucura în siguranță de conexiunea la Internet! Suntem, de asemenea, primul și singurul serviciu VPN din lume ce utilizează criptare RSA 8192bit!

 • Pot deveni membru in ONG?

  Desigur! Toată lumea din această lume poate deveni membru oficial al ONG-ului nostru. Donați să fiți membru și veți primi un document oficial care vă certifică calitatea de membru.

 • Cum pot ajuta?

  În afară de a fi susținător, cu cât mai multe persoane cărora le spui despre această campanie, cu atât mai bine! Iti mulțumim pentru sprijin!