Despre Asociația
World Internet Freedom

Prezentare

Asociația World Internet Freedom, organizație non-profit, non-guvernamentală, a fost înființată în August 2017 cu scopul de a oferi posibilitatea de a naviga pe Internet utilizând o conexiune criptată gratuită și pentru a ajuta persoanele nevoiașe, instituțiile cu buget mic, centrele de plasament, orfelinatele, grădinițele, cazurile sociale ș.a.m.d din zonele urbane și rurale pentru a putea accesa în mod securizat rețeaua globală de Internet și pentru a avea posibilitatea de a deține și utiliza un calculator și de a fi conectați la Internet.

Asociația, dorește de asemenea, să ajute la îmbunătățirea infrastructurii și securității rețelelor gratuite de Internet WiFi și nu în ultimul rând, să ajute la protecția traficului de date realizat de cetățeni, oriunde ar fi aceștia.

Cu ajutorul unei comunități puternice, competente și unite, Asociația va putea să protejeze și să ajute în caz de atacuri informatice asupra țării, a instituțiilor statului, a instituțiilor bancare și nu numai.

people power image
Puterea oamenilor este mai mare decăt orice problemă!

Împreună putem ajuta, avem posibilitatea de a schimba prezentul și viitorul.

card_membership

Vreau să devin Membru

Alătură-te unei comunități puternice și împreună vom realiza lucruri, nu vorbe!

Cerere Membru

Redirecționez 2%

Susține demersurile Asociației prin redirecționarea a 2% din impozit.

2% pentru Asociație
people

Voluntariat

Ajută-ne să facem proiectele cunoscute. Cu cât mai mulți oameni vor ști de proiectele noastre, cu atât vom putea ajuta mai mult!

Voluntariat

Informații de Interes General

Date de autentificare

Asociația „World Internet Freedom” nu va cere niciodată datele de autentificare ale conturilor dvs. de social media, ale conturilor bancare, ale conturilor de telefonie, PIN-uri, date despre token-uri, diverse parole ș.a.m.d. Vă rugăm să nu furnizați niciodată nicio parolă ori date personale către persoane necunoscute, prin email sau telefonic. În cazul în care ați primit astfel de cereri în numele nostru, vă rugăm să ne anunțați imediat!

Mail-ul oficial al Asociației

Este wifofficialngo(at)gmail.com. Vă rugăm să nu dați curs nici unei cereri efectuată de pe o altă adresă de email decât cea oficială. În cazul în care email-ul deține atașamente, vă rugăm să nu le deschideți decât numai dacă cunoșteți emițătorul. De asemenea, vă rugăm să ne anunțați imediat ce întâmpinați astfel de situații.

Suport Antivirus

Folosiți întotdeauna o aplicație de tip AntiVirus și activați setarea de autentificare prin doi pași (2-step authentication) pentru conturile importante de email și de social media.

Conexiune criptată

Folosește întotdeauna o conexiune criptată. Poți alege serviciul VPN oferit de noi. Este gratuit!